Jens-Arne Dammyr

DAGLIG LEDER

Jens-Arne er grunnlegger av Aker Yachts og har drevet firmaet siden tidlig på 2000-tallet. Han har lang erfaring med salg som eiendomsmegler. Tidligere har han drevet med båtcharter og kan skilte med lang erfaring til sjøs. Denne kombinasjonen av båt- og salgserfaring gjør han godt egnet til å lede virksomheten med stø hånd.

Hanne Dammyr

FINANCE MANAGER

Hanne har seilt i hele sitt liv og stortrives på sjøen. Hun begynte i stillingen i august 2015 og har bred kunnskap om båt og bransjen. Hun har lang erfaring innen økonomi og administrasjon og har ansvaret for firmaets økonomi og klientmidler. Hanne lager i tillegg alle kontrakter. Hun er medeier og styreformann i selskapet.

Jeanette Arntzen

BÅTMEGLER – FLEST SALG 2017

Jeanette har erfaring innenfor salg, økonomi og markedsføring. Hun har stor evne til å komme i kontakt med mennesker og skape gode relasjoner. Jeanette sitter til daglig på hovedkontoret på Blommenholm og megler hovedsakelig båter i Østlandsområdet. Hun tar gjerne turen til andre deler av landet for å bidra til å være enda mer proaktiv og tilgjengelig for kundene. For Jeanette er det viktig å kvalitetssikre salgsprosessen som gir trygghet for både selger og kjøper. Jeanette er en seiler og har en stor lidenskap for sjøen. Hun har i mange år vært aktiv som mannskap på regattabanen. Jeanette er helt sikker på at alle, uansett alder, kan ha mye glede av å ferdes på sjøen.

Rudi Aleksander Paulsen

BÅTMEGLER

Rudi har stor lidenskap for sjø og båtliv. Han har lang erfaring fra salg, og utdannelse i økonomi fra Handelshøyskolen BI. Han trives godt på sjøen og har vært på langtur i flere år med seilbåten S/Y Delfini. Rudi setter kunden i fokus og er opptatt av å bygge gode relasjoner med både kjøper og selger. Han sitter til daglig på hovedkontoret på Blommenholm. Rudi megler båter i hele landet, men har Østlandet som sitt nærområdet.

Christian Stensby

BÅTMEGLER

Christian har lang erfaring med salg, prosjektledelse og markedsføring. Han er utdannet sivilmarkedsfører ved NMH/BI, og han har en stor lidenskap for sjø og båtliv. Christian setter kunden i fokus og har som mål å sikre en trygg og effektiv handel. Han er dyktig på å bygge gode relasjoner og å finne den beste løsningen for deg som kunde, enten du skal selge båt eller ønsker å kjøpe ny. Han sitter til daglig på hovedkontoret på Blommenholm. Christian megler båter i hele landet, men har Østlandet som sitt nærområdet.

Nora Tunås Bratteng

BÅTMEGLER – ÅRETS ANSATT 2017

Nora sitter til daglig på hovedkontoret på Blommenholm og megler båter i hele verden, men med Østlandet som sitt nærområde. Hun assisterer også andre meglere og daglig leder med arbeidsoppgaver og har ansvaret for den viktige jobben det er å lage kontrakter med alle vedlegg. Nora har vært mye på sjøen og trives svært godt med båtliv. Hun gjør sitt ytterste for at alle skal bli fornøyd.

Tore Dammyr

BÅTMEGLER

Tore er Jens-Arnes bror og teknisk, maritimt utdannet. Tore har jobbet hovedsakelig med salg i hele sitt yrkesaktive liv. Hans motto er alt for kunden, både selger og kjøper. Tore tilbyr seriøsitet og trygghet, viktig for at begge parter skal bli fornøyde. Tore er tilsluttet hovedkontoret og megler båter i hele landet.

Randi Haug

ADMINISTRASJONSSEKRETÆR

Randi sitter til daglig på hovedkontoret på Blommenholm. Hun startet i firmaet i september 2017 og har fra tidligere jobbet innen forsikring i over 25 år. Båtlivet er for henne et nytt og spennende område. Randi sitter i administrasjonen med ansvaret for blandt annet kontrakter og oppgjør i tillegg til daglig drift av kontoret.

Rune Riktor

BÅTMEGLER

Rune ble kjent med daglig leder i 2007 da Jens-Arne solgte huset hans på Nøtterøy. Deres felles lidenskap for båter, og det faktum at Rune er en meget dyktig megler førte til at Jens-Arne ønsket Rune med på laget. Rune ble årets megler i 2013. Rune bor i Oppegård og megler båter i hele landet.