Jens-Arne Dammyr

DAGLIG LEDER

Jens-Arne er grunnlegger av Aker Yachts og har drevet firmaet siden tidlig på 2000-tallet. Han har lang erfaring med salg som eiendomsmegler, og har tidligere drevet med båtcharter. Jens-Arne innehar kystskippersertifikat og har vært skipper på egne charterbåter. Denne kombinasjonen av båt- og salgserfaring gjør han godt egnet til å lede virksomheten med stø hånd.

Hanne Dammyr

FINANCE MANAGER

Hanne har seilt i hele sitt liv og stortrives på sjøen. Hun begynte i stillingen i august 2015 og har bred kunnskap om båt og bransjen. Hun har lang erfaring innen økonomi og administrasjon og har ansvaret for firmaets økonomi og klientmidler. Hun er medeier og styreformann i selskapet.

Christian Stensby

BÅTMEGLER

Christian har lang erfaring med salg, prosjektledelse og markedsføring. Han er utdannet sivilmarkedsfører ved NMH/BI, og han har en stor lidenskap for sjø og båtliv. Christian setter kunden i fokus og har som mål å sikre en trygg og effektiv handel. Han er dyktig på å bygge gode relasjoner og å finne den beste løsningen for deg som kunde, enten du skal selge båt eller ønsker å kjøpe ny. Han sitter til daglig på hovedkontoret på Blommenholm. Christian megler båter i hele landet, og har solgt flere dyre båter ut av Norge.

Idar Storjord

BÅTMEGLER

Idar har stor lidenskap for sjøen og båtliv. Han har lang erfaring fra salg. Idar trives godt på sjøen og har tilbragt mye fritid i seilbåten S/Y Perfect Moment i på den spanske solkysten og har derfor mange kontakter både for kjøp og salg i Spania. Idar setter kunden i fokus og er opptatt av å bygge gode relasjoner med både kjøper og selger. Han sitter til daglig på hovedkontoret på Blommenholm. Idar megler båter i hele landet, men har Østlandet som sitt nærområdet.

Tore Dammyr

BÅTMEGLER

Tore er Jens-Arnes bror og teknisk, maritimt utdannet. Tore har jobbet hovedsakelig med salg i hele sitt yrkesaktive liv, og har drevet med båtcharter sammen med Jens-Arne. Hans motto er alt for kunden, både selger og kjøper. Tore tilbyr seriøsitet og trygghet, viktig for at begge parter skal bli fornøyde. Tore er tilsluttet hovedkontoret og megler båter i hele verden.

Isac Dahlqvist

BÅTMEGLER

Isac har stor lidenskap for sjø og båtliv. Han har erfaring fra marinaer med salg og vedlikehold av båter. Han trives godt på sjøen og har selv en Sessa Key Largo. Isac setter kunden i fokus og er opptatt av å bygge gode relasjoner med både kjøper og selger. Han sitter til daglig på hovedkontoret på Blommenholm. Isac megler båter i hele landet, men har Østlandet som sitt nærområdet.

Tor Hjelle

BÅTMEGLER

Tor har lang fartstid i båtbransjen og er selv en lidenskapelig båtbruker. Han har omfattende erfaring med salg og innkjøp, og har i tillegg ingeniørutdannelse og en master fra BI. Tor nyter det meste som sjøen har å by på enten det er vannski, dykking, windsurfing eller bare å roe ned i en idyllisk uthavn. Kombinasjonen av bransjeerfaring, båtbruk og utdannelse gjør Tor meget godt egnet til å løse oppdragene for våre kunder. Han sitter normalt på hovedkontoret på Blommenholm, men megler båter over hele landet.

Mons Tinius Røgeberg

BÅTMEGLER

Mons har erfaring innenfor salg, økonomi og markedsføring. Han har stor evne til å komme i kontakt med mennesker og skape gode relasjoner. Han operer til daglig ut fra sitt hjemsted i Sandefjord og megler båter i hele Norge. Han tar gjerne turen til andre deler av landet for å bidra til å være enda mer proaktiv og tilgjengelig for kundene. Mons har en stor lidenskap for sjøen.

Elin Kvaale Moe

ADMINISTRASJONSSEKRETÆR

Elin har lang seilererfaring og har seilt i farvann både i Norge og i resten av Europa. Hun er vår administrasjonssekretær og jobber i team med daglig leder. Hun har god forståelse for forretningsvirksomhet og kundebehandling. Hun assisterer også andre meglere og daglig leder med arbeidsoppgaver og har ansvaret for den viktige jobben det er å lage kontrakter.

Karim Masud

VEDLIKEHOLDSARBEIDER

Karim har ansvaret for vedlikehold på våre båter, og begynte hos Aker Yachts i januar 2023.

Han er utdannet møbelsnekker, og er i tillegg god på polering, bunnstoff og lignende jobber.

Han jobber daglig på Blommenholm og klar for oppdrag.