Agenturer

AkerYachts er stolte og ydmyke over å kunne representere disse kvalitetesbåtene på det norske markedet. Hvert enkelt merke representerer en unik kvalitet og særegenhet som kun kan måle seg med det beste i verden. Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om båtene, pris eller tilgjengelighet.

San Lorenzo

Italia

Aker Yachts AS har fått det ærefulle oppdraget å være SANLORENZO’s forhandler i Scandinavia. SANLORENZO ble etablert i 1958, og er en av verdens mest anerkjente produsent av eksklusive yachter. De bygger nær 40 yachter i året, på tre store skipsverft i området La Spezia, Ameglia og Viareggio i Italia.

SANLORENZO leveres i følgende serier og størrelser:

– SX (semi deplasenent) 76 – 122 fot.
– SL (planende) 78 – 118 fot.
– SD (semi-displacement) 92 – 126 fot
– SUPERYACHTS 40 – 64 meter

Adagio

Frankrike

Adagio er ikke bare en merkevare, men også selve kunsten å kose seg på sjøen. Adagio er latin og betyr «rolig, sakte og bedagelig». Båtene er bygget av båtfolk – for båtfolk. Adagio leveres i en komplett serie med trawlere fra 40 til 67 fot, både som sundeck- og Europa-versjon. Begge med individuelt tilpassede løsninger. I en Adagio vil du finne alt du trenger; komfortable og luksuriøse oppholdsrom, avansert teknologi og grundig sikkerhet. De har meget luksuriøse detaljer og smarte løsninger. Standarden er gjennomført og finishen er meget god. Dekket er kledd i teak og interiøret er utført i sedertre. Detaljer som ratt, bord, baderomsrister og dører er også laget i heltre teak. Utvendig detaljer som rekker, pullpits og kryssholt er utført i solid rustfritt stål. Bildet viser bestselgeren Adagio 51.5 Europa, som kan føres uten kystskippersertifikat.

Brioni 44+

Slovenia

Brioni 44+ har et innovativ design, smarte løsninger og flotte detaljer. Båten er bygget med nyeste teknologi til høyeste standard, med hennes nydelige finish er denne 44 foteren utrolig lekker! Brioni 44+ tilbyr komfort og luksus i toppklasse, et volumiøst skrog gir masse plass til å nyte livet. Skroget er meget solid bygget og hun håndterer enkelt hastigheter på over 40 knop. Hele 10 000 timer går med på å produsere en Brioni 44. Båten utstråler design, kreativitet og luksus med smarte detaljer som utdragbar bysse fra skottet på begge sider. Brioni 44 stiller i en helt egen klasse og er virkelig båten for de med behov for det lille ekstra.

Comitti

Italia

Comitti tilbyr noen av de fineste motorbåtene tilgjengelig på det Norske markedet i dag. Importert fra Comosjøen, representerer Comitti toppen av italiensk båtbyggertradisjon. Eksklusive materialer, utsøkt ingeniør detaljer og tidløs design. Båtene kombinerer et glassfiberskrog med en tradisjonell mahogny toppside og interiørt. En balansert blanding av gammelt og nytt, hvor form og funksjon er av like stor betydning. Comitti-båtene har åpen cockpit og rikelig med utvendige sitteplasser og enkel tilgang til vannet fra en stor badeplattform. Under dekk fortsetter lidenskapen for luksus. Til tross for Comittis klassiske lav-profil er lugaren meget moderne og med soveplass for to voksne. Over de siste 10 årene har Comitti realisert nye modeller og utviklet båter i ekstrem høy kvalitet som har blitt tatt meget godt imot på det internasjonale markedet. Comitti tilbyr båter fra 22 til 34 fot.

ICE Yachts

Italia

ICE Yachts er et italiensk velkjent varemerke som skiller seg ut med sine elegante og raske båter. Båtene er designet av den verdensberømte designeren Umbero Felci. Båtene gir en følelse av en høy standard og en utmerket kvalitet. ICE Yachts produserer båter i full karbon og er verdensledere på kvalitet, komfort og sjøegenskaper. Båtens linjer fremhever et meget eksklusivt design. Mast og bom er av karbonfiber og hele dekket er dekket med teak. Cockpiten er smart planlagt med stort dekksområde og en åpen styreposisjon akterut. De nøye utvalgte materialene ombord påvirker båtens vekt i positiv forstand, men går ikke på bekostning av kvalitet eller utseende. Ice Yachts produserer båter fra 33 til 100 fot.

Catapult Catamaran

England

Konseptet er enkelt: Å produsere en sjøsterk, rask katamaran med gode bæreegenskaper. Båtene er utrolig sjødyktige og stabile. Cruiser opptil 23 knop selv i grov sjø, toppfart ca. 28 knop. Hver enkelt båt produseres etter kundens ønsker og behov. Verftet har solid ekspertise på spesialtilpasninger til fartøy innenfor offshore industrien. Fartøyene bygges til, og tilfredsstiller krav fra DNV, MCA, Lloyds etc. De kan brukes til det meste langs Norges værharde kyst, vi nevner: Fiske, fiskeoppdrett, forskning, ROV eller dykking. Båtene er produsert i England og holder meget høy kvalitet, leveres i størrelser fra 9 – 15 meter.

Storm Yachts

Nederland

Storm Yachts bygger aluminiums-yachter i størrelser fra 53 til 100 fot med ekstraordinær design. De er kjent for sine innovative løsninger, effektivitet og de bygges til høyeste standard. Hos Storm Yachts er bare det beste godt nok! Storm Yachts har imponert oss med sin dyktighet, profesjonalitet og erfaring med å bygge eksklusive sjøgående og sikre yachter. Med deres samarbeid med de dyktigste maritime arkitekter, og egen erfaring fra bygging av over 100 aluminiums yachter, besitter Storm Yachts en unik kompetanse som gjør seg gjeldende på alle områder. Her kan dine ønsker bli implementert i en ekstraordinær yacht. Aker Yachts ser fram til å bringe «Remarkable Efficient Dutch» (RED) til det Nordiske folk.