Trygghet

Mange kjøpere ønsker å handle av en profesjonell part for å trygge kjøpsprosessen. Aker Yachts ivaretar både kjøper og selger gjennom hele salgsprosessen. Alle økonomiske transaksjoner går via en sikret klientkonto.Aker Yachts har offentlig godkjenning for megling av båter.

Profilering

Salg av båt er ofte forbundet med en drøm for mange. Da er det vesentlig at bilder og tekst fremstår profesjonelt. Våre detaljorienterte meglere tar flotte bilder og utformer tiltalende annonser. Ved behov benytter vi også profesjonelle fotografer. Dette fokuset på profilering tar vi med oss inn i kommunikasjonen med potensielle kjøpere av din båt.

Økt salgspris

Gjennom å benytte en profesjonell megler vil man oppnå en høyere pris og et raskere salg.

Juridisk kompetanse

Det er viktig med ryddige, juridiske rammer ved et båtsalg. Vi har kompetansen og erfaringen til å gjennomføre salgsprosessen i henhold til gjeldene lover og regler.

Dette gjør vi hver dag

Våre meglere jobber med båtsalg hver dag og selger over hundre båter i året. Vi vet hva som skal til for å selge din båt. Aker Yachts’ meglere er båtkyndige og flere har relevante sertifikater for større båter.

Global markedsføring

Vi kan sørge for at din båt blir sett verden over, det er ikke alltid at den rette kjøperen finnes i Norge. Ved hjelp av et internasjonalt nettverk av båtmeglere har vi også solgt mange båter utenlands.

Vi ordner alt

Våre oppgaver kan strekke seg lenger enn til salg av båt. Vi kan ta hånd om hele prosessen fra A til Å.

  • Finansiering
  • Frakt, båten kan leveres på ønsket sted
  • Forsikring
  • Securmerking
  • Guard system